02.02.2015 Επίσκεψη στο οινοποιείο «Κτήμα Λαζαρίδη»

Τη Δευτέρα 02.02.2015 υλοποιήθηκε ένα σεμινάριο οίνου για τους εκπαιδευόμενους του 2ου έτους (Μάγειρες / Ξενοδοχοϋπάλληλοι). Το οινοποιείο «Κτήμα Λαζαρίδη» βρίσκεται στο Καπανδρίτι, περίπου μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Στο σεμινάριο αυτό συμμετείχαν 41 εκπαιδευόμενοι και 3 καθηγητές.

Πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη στο μουσείο οίνου «Κώστα Λαζαρίδη». Οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν για ιστορικά θέματα (με εκθέματα από το 17ο αιώνα) και απέκτησαν νέες γνώσεις σχετικά με την παραγωγή κρασιού, οινοπνευματωδών ποτών και ξιδιού.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: 07.03.2014

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Joachim Gauck, η σύντροφός του κα Daniela Schadt και οι εκπαιδευόμενοι του 1ου έτους.

 

 

Ο κ. Jörg Mannsperger, Διευθύνων Σύμβουλος της Dekra Akademie GmbH, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Joachim Gauck και τη σύντροφό του κα Daniela Schadt.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου 2014 υλοποιήθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης τα πρώτα δύο εντατικά εργαστήρια. Ένας από τους στόχους των εργαστηρίων αυτών είναι να μεταδώσουν στους υπεύθυνους εκπαίδευσης αλλά και στους εκπαιδευτές των επιμέρους τμημάτων την κεντρική ιδέα γύρω από το σύστημα της διττής εκπαίδευσης, καθώς και να θέσουν τη βάση για την επιτυχή εφαρμογή του στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.